- 23 Şub 2021
- 23
- 10
Arkadaşlar çok mutluyum. Kelliğin ilacı bulundu.
Sms ve aramalar bitiyor İphone kullananlar için. Artık elveda
Sms için
Appstore üzerinden verosms indiriyoruz.
ayarlar > mesajlar > bilimeyen kısmuna gelip verosms izin veryoruz.
sonrasında uygulamaya girip şu kelimeleri filtreliyoruz. Her kelimeyi harfi harfine yapmalısınız ki %100 sonuc alalım.
aramalar için ise
Appstore üzerinden şu uygulamayı indirin.
Check out Simple Call Blocker for iOS! https://itunes.apple.com/us/app/simple-call-blocker/id1409872025?ls=1&mt=8
Ayalar > telefon > arama engelleme kısmına gelip izin verin. Şu şekilde.
şimdi
Bizi arayıp duran şerefsizlerin birden fazla numarası var yani bunları tek tek engellesen de farklı nodan ariyorlar. Bunun için uygulamaya girince alt taraftaki butonlardan block list seçiyoruz.
Seçtik mi simdi sağ üstteki + ya basıyoruz. Add range diyor bunun Türkçesi aralık belirle demek. Karşımıza şöyle bir ekran çıkıyor.
bu ekranda yazdığımız numara aralıkları bize çağrı atamayacaklar.
arkadaşlar Numara aralığı en fazla 9999 olacak şekilde olsun yani tek sorguda 9999 numaradan fazla eklemiyoruz yoksa uygulama düzgün çalışmıyor. Ve toplam 1 milyon numara ekleme sınırımız var bu da aklımızda bulun. Bu sınır ios sınırı hangi uygulamayı kullanırsak kullanalım bu Sınırın içinden cıkamayız
ben bunları tespit ettim siz de yorum atarsanız tespit ettiklerinizi ekleriz.
Sms ve aramalar bitiyor İphone kullananlar için. Artık elveda
Sms için
Appstore üzerinden verosms indiriyoruz.
ayarlar > mesajlar > bilimeyen kısmuna gelip verosms izin veryoruz.
sonrasında uygulamaya girip şu kelimeleri filtreliyoruz. Her kelimeyi harfi harfine yapmalısınız ki %100 sonuc alalım.
aramalar için ise
Appstore üzerinden şu uygulamayı indirin.
Check out Simple Call Blocker for iOS! https://itunes.apple.com/us/app/simple-call-blocker/id1409872025?ls=1&mt=8
Ayalar > telefon > arama engelleme kısmına gelip izin verin. Şu şekilde.
şimdi
Bizi arayıp duran şerefsizlerin birden fazla numarası var yani bunları tek tek engellesen de farklı nodan ariyorlar. Bunun için uygulamaya girince alt taraftaki butonlardan block list seçiyoruz.
Seçtik mi simdi sağ üstteki + ya basıyoruz. Add range diyor bunun Türkçesi aralık belirle demek. Karşımıza şöyle bir ekran çıkıyor.
bu ekranda yazdığımız numara aralıkları bize çağrı atamayacaklar.
arkadaşlar Numara aralığı en fazla 9999 olacak şekilde olsun yani tek sorguda 9999 numaradan fazla eklemiyoruz yoksa uygulama düzgün çalışmıyor. Ve toplam 1 milyon numara ekleme sınırımız var bu da aklımızda bulun. Bu sınır ios sınırı hangi uygulamayı kullanırsak kullanalım bu Sınırın içinden cıkamayız
ben bunları tespit ettim siz de yorum atarsanız tespit ettiklerinizi ekleriz.